blur-book-business-237756.jpg

Profiili

Profiili

Taustani on kansainvälinen ja tunnen monia eri kulttuureja ja työtapoja. Puhun sujuvaa suomea, englantia ja ranskaa, joka on oleellista kansainvälisten yritysten konsultoinnissa. Henkilökohtainen kehitys on minulle ensiarvoista; aloitin 2016 MBA tutkinnon Aalto University of Executive Education puolella ja päätin opintoni joulukuussa 2017. Ensisijaisena pääaineena oli Applied Finance and Accounting (sovellettu rahoitus ja kirjanpito). Lisäksi suoritin Managing Innovation and Renewal (innovaatioiden ja uudistamisen hallinta) pääainekurssit (Miten yrityksen pitää muuttua, jotta on kilpailukykyinen tulevaisuudessa).

Synnyin 1979 Kauniaisessa ja asuin siellä ensimmäiset 5 vuotta. 

1984 muutin Belgiaan. Kävin koulun ja opiskelin ranskaksi. Valmistuin 2003 kunniamaininnalla EpHEC kauppakorkeakoulusta, jossa suoritin International Trade and Business tutkinnon (Kansainvälinen Kauppa ja Liiketoiminta). 

1999 kävin Suomessa armeijan ja 2004 aloitin Onninen Oy:ssä Tuotepäällikkön tehtävät. 2008 siirryin hankinnasta myynnin pariin Avainasiakaspäälliköksi ja sain vastuulleni 12 valtakunnallista suurasiakasta (kaikkiaan 24). Neuvottelin vuosisopimukset, kolmikantasopimukset, hinnoittelin tuotteet ja palvelut, myönsin niihin asiakaskohtaiset alennukset, vastasin raporteista, projekteista ja myynnin kasvusta. Yhdessä suurimmista projekteistani vastasin etäluettavien sähkömittareiden logistiikasta ja asennuksesta kaikkiin kiinteistöihin ja yrityksiin Helsingin, Turun ja Lappeenrannan alueella.

2012 siirryin Cembrit Oy:n palvelukseen ja sain vastuulleni 13 maata Pohjois-Afrikasta Tanskaan ja lisäksi Suomi. Vastasin myynnin kasvusta, asiakaspalvelusta, reklamointitiimistä ja toimitusketjun hallinnasta.

Vuodesta 2014 olen toiminut liiketoiminnan kehityksessä konsultoiden eri toimialojen yrityksiä, kehittänyt niille uusia strategioita, tutkinut kansainvälistymismahdollisuuksia, kartoittanut uusasiakashankintaa, etsinyt uusia liiketoimia, vastannut muutoksesta yrityksissä, sekä valmentanut johtajia ja hallituksen jäseniä.

Tammikuussa 2018 siirryin Profos yritykseen, joka koostuu kahdesta tytäryhtiöstä: Profos Executive Search Ltd ja Profos Consulting Ltd. Ensimmäinen on ylemmän tason suorahakuun keskittyvä yritys ja jälkimmäinen on ylemmän tason henkilöille suunnattu konsulttiyritys.

Profos Consulting Ltd:n palveluja ovat:

·        Johtoryhmätyön kehittäminen
·        Strategiatyön fasilitointi ja konsultointi
·        Johdon Coaching ja neuvonantopalvelut

Toimin kummassakin yrityksessä Partnerina.